Viikate – Mies Joka Nolasi Kouvolan lyrics

Heti perään minut kolkataan, eessä harmaan Golgatan. Kalalampi, Korian silta ja Lehtomäki. Rippipuvussa hienoon ravintolaan. Kiitän kutsusta vieraalle. Minä pelkään, itseni sijaan toiset nolaan. [Verse 1]
Sinne raiteet junia vie, risteysasema ja rautatie. Kun juoman ja vallan yhdistää vain väki. Minä pelkään, itseni sijaan toiset nolaan. [Chorus]
Kouvola. Kaunis synnyinkaupunkini Kouvola. Kymijoen lautturi on, sulkeudun Murmanskin suosioon
[Chorus]
Tykkimäki, kaunis Jaala ja Repovesi. Konjakki vaihtuu Jallukolaan. Konjakki vaihtuu Jallukolaan. [Verse 2]
Joku huutaa tuppa kuusaalle. Kulho läikkyy, vaikka vettä on vain desi. [Chorus]
Tykkimäki, kaunis Jaala ja Repovesi. Menen rippipuvussa hienoon ravintolaan. Kuten kirjoissa mainitaan, huomaan, torilla painitaan. Tyvestä Pohjolatalon herään, pultti on, siis mutterin perään. Tervetulleeksi toivottaa, ei ole lainkaan ankeaa. [Chorus]
Kouvola. Silti pelkään, itseni sijaan toiset nolaan. Synnyinkaupunkini rakas, kaunis Kouvola. Vaikka tahtoisin, auta en, mull’ on kädessä lohileipälautanen. Kouvola. Ei saapuneet edes vaivaisasuntolaan. Kulho läikkyy, vaikka vettä on vain desi.